Bouwkundige keuringen/advies

Bouwkundige keuringen
U heeft uw droompand gevonden maar twijfelt over de staat ervan, wij kunnen voor u een bouwkundige inspectie uitvoeren. Het maakt hierbij niet uit of u het pand aankoopt of gaat verkopen. Wij gaan het pand grondig visueel inspecteren en brengen naderhand door middel van een bouwtechnische rapportage de gebreken in zicht. De rapportage geeft u meer inzicht in wat u van het pand mag verwachten. Het rapport kan aangevuld worden met herstelkosten.

Bouwkundig verbouw advies
Het begrip ‘Bouwkundig verbouw advies’ houdt in dat wij met u door het gebouw gaan of voorafgaand de opname uw wensen bespreken die betrekking hebben op uw verbouwplan. Het begrip ‘rapportage’ houdt in dat de werkzaamheden worden omschreven en eventueel worden aangevuld met de ramingskosten. Ons bureau werkt volledig onafhankelijk waarbij u als opdrachtgever centraal staat.

Tevens kunnen wij voor u een kostenbegroting opzetten. Dit is een zeer gedetailleerde begroting waarin op regelniveau alle bewerkingen, materialen, uren en eenheidsprijzen worden weergegeven. Ideaal voor u om goed inzicht te krijgen in wat u te wachten staat tijdens het project. Voor meer informatie over kostenbegrotingen klik hier.