Over BAVU

Over BAVU
‘Waar theorie en praktijk samenkomen’ dat is onze slogan om in één zin ons bedrijf te promoten!

Waarom opdrachtgevers kiezen voor BAVU
Heel simpel, wij kiezen voor u als klant! Het allerbelangrijkste vinden wij dat u als klant krijgt waar u om vraagt. Wij bewaken uw portefeuille en kunnen u hierin volledig ondersteunen met onze aangeboden diensten.

Over BAVU
BAVU heeft vele jaren ervaring in de bouwsector. We kennen de kneepjes van het timmervak, kunnen denken in praktische oplossingen, maken kostenramingen die aansluiten bij de praktijk, inspecteren altijd vanuit de praktische en theoretische kant, begeleiden u ook als u geen ervaring heeft, verkopen bouwmaterialen die marktconform zijn, kunnen onze praktijkervaring omzetten in theorie en tekenen/berekenen praktisch en kostenbewust. 

Onze motto
We hebben het al genoemd ‘Waar theorie en praktijk samenkomen’ de ‘theorie’ bekijken vanuit de praktijk en de ‘praktijk’ bekijken vanuit de theorie.

Wat bedoelen we hier nu mee. De kern van onze kennis die wij overdragen is dat wij eerst gaan onderzoeken wat u als klant wil. Wij willen u bewust maken van waar u mee bezig bent. Een veelvoorkomende vraag is, ‘hoeveel is de vierkante meterprijs’. Dit is een vraag waar wij weinig mee kunnen, en u kunt weinig met het antwoord. Dit is hetzelfde als brood kopen zonder dat u weet wat de ingrediënten zijn.

Alles begint bij een goede basis volgens ons. Wat is u wens? Is het goedkoper om de fundering een andere vorm te geven zodat u uren bespaart? Is het detail wel uit te voeren in de praktijk? Wat wordt uw werkvolgorde tijdens de verbouw? Dit zijn enkele vragen die van voordat uw project start al beantwoord moeten zijn. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit moet goed zijn. Daarom Bouwkundig Advies Voor U.