Bouwkostenadvies

Calculatiewerk, ramingen en begrotingen op detailniveau
Gaat u in eigen beheer uw aanbouw, verbouw of nieuwbouw uitvoeren en u heeft de kosten nog niet inzichtelijk, wij kunnen u daarbij helpen. Wij maken voor u een raming op basis van elementenprijzen of een begroting op detailniveau. Dit houdt in dat u inzicht krijgt in de verschillende bewerkingen, uren en prijzen. Om tot scherpe prijzen te komen voor een begroting
op detailniveau worden door ons meerdere offertes aangevraagd bij verschillende leveranciers/onderaannemers. Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij de inkoop of deze voor u regelen. Ook kunnen wij de volledige inkoop van bouwmateriaal voor uw regelen.

Offertescan
Wanneer u met één aannemer in zee gaat en dus maar één offerte heeft, dan kunnen wij voor u deze offerte scannen. Wij gaan grondig door de offerte en stellen naderhand een verslag van de eventuele tekortkomingen/onduidelijkheden op. Met dit verslag gaat u of gaan wij samen met u in gesprek met de aannemer om tot een waterdichte offerte te komen. Wij willen graag dat er geen verborgen verrassingen meer zijn die achteraf kunnen leiden tot hoge meerwerkkosten.

Offertes vergelijken
U heeft meerdere offertes ontvangen van uw aannemers en twijfelt of de offertes helemaal compleet zijn. Dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij gaan met u grondig door de offertes en stellen naderhand een verslag van de verschillen en/of bevindingen op. Wij streven ernaar dat u uiteindelijk een waterdichte offerte heeft en dat er geen verborgen verrassingen meer zijn die achteraf kunnen leiden tot hoge meerwerkkosten.

Hoeveelhedenstaten
Gaat u zelf uw aanbouw, verbouw of nieuwbouw uitvoeren, laat u dit doen of bent u als ondernemer extra hulp nodig? Wij kunnen er voor verzorgen dat u de aantallen voor de te bestellen materialen inzichtelijk krijgt. Ook kunt u de aantallen gebruiken als extra controle van uw offerte. U ontvangt van ons een uitgewerkte overzicht die zowel tekstueel (heel belangrijk) en getalsmatig voldoende duidelijk voor u zijn.
Ook kunnen wij de volledige inkoop van bouwmateriaal voor uw regelen.